Web Services

Een webpagina is het visitekaartje voor uw bedrijf, daarnaast moet de website op alle apparaten en browsers goed leesbaar, bedienbaar, en goed vindbaar zijn natuurlijk!

 

Bij NGGK is uw webpresentatie in goede handen, of het nu gaat om een online presentatie of een dynamisch webportaal met CMS functionaliteit.

Door veel gebruik te maken van "open source" technieken zijn wij in staat om kostenverlagend te werken, vanaf het functioneel ontwerp tot aan de oplevering geven wij vorm aan al uw wensen.

De registratie van uw domeinnaam en de webhosting kunnen wij ook scherp aanbieden naar gelang de wens en de behoefte is de bandbreedte uit te breiden, en Virtual machines modulair uit te breiden, instappen is al mogelijk vanaf €.1,99 per maand ! Neem nu ook uw eigen virtuele server omgeving in de "cloud" !


Maak hier gebruik van onze A.P.I. ! 

En ontvang een extra bonus !API Service

API Service

Iedereen kan de beste website maken!Wilt u heel gemakkelijk een mooie en responsive website maken? S..

Domeinnaam

Domeinnaam

https://www.versio.nl/domeinnamen..

Hosting

Hosting

..

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/misc/domains/nggk.nl/public_html/system/library/log.php on line 14Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/misc/domains/nggk.nl/public_html/system/library/log.php on line 14