Welkom

Hoe we het doen

1. Advies

Ieder advies begint met een kennismaking en inventarisatie waarin we flink met u gaan sparren over wensen en mogelijkheden. We zoomen in op de huidige situatie, de behoeften,  bedrijfsprocessen, stakeholders en gebruiksvriendelijkheid. Maar ook: wat maakt een project tot een succes? De resultaten leggen we zorgvuldig vast in een puntenlijst. Zo is voor iedereen duidelijk wat we gaan doen en wat er verwacht mag worden en hebben we een solide basis gelegd voor de website of webapplicatie of andere dienst.


2. Ontwerp

We maken eerst een blauwdruk van uw website of applicatie. Het functioneel ontwerp en de roadmap laten zien wat de website of webapplicatie aan functionaliteiten heeft en hoe het werkt. 

Daarna zorgt een vormgever voor het webdesign, voor het uiterlijk van uw site of applicatie. Helder, passend bij uw organisatie en aantrekkelijk voor uw doelgroep. Uiteraard voor verschillende apparaten en schermformaten.Dankzij responsive design bijvoorbeeld is uw website helemaal klaar voor de toekomst.


3. Ontwikkeling

We ontwikkelen maatwerk webapplicaties en websites. We zijn hierbij permanent op zoek naar innovatieve tools en methodes om iedereen beter vooruit te helpen. 

Voor de bouw van webapplicaties gebruiken we open-source applicaties, bij websites maken we onder andere gebruik van de Joomla, Opencart en CMS WordPress platformen.

En heeft u specifieke wensen?  het testen van artikel en andere instellingen ?  Dan leveren we maatwerk inclusief alle gewenste koppelingen met bestaande systemen. 


4. Services

U verder helpen met een krachtige online oplossing betekent uiteraard ook aandacht voor de beschikbaarheid, werking en veiligheid van uw website of webapplicatie na oplevering. 

Hosting

Applicatiebeheer

Support

Beveiliging


Vraag geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden. 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/misc/domains/nggk.nl/public_html/system/library/log.php on line 14Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/misc/domains/nggk.nl/public_html/system/library/log.php on line 14